mjoorrååsåattdääee!

Tjolahopp!

Idag har man vart en trött människa, gått på stan med Lina, lediga samma dag för  en gång skull =) Vi har inhandlat prylar till kryssningen, nu jobbar vi bara imorrn (bläää) och sen ledig i 3 dar =) då e de PARTY! deluxe faktiskt! Båtet går 17.15 på torsdag och anländer till sverige igen på lördag kl 09.30, då e man nog rätt pigg haha! ;)

Ja igår blev det massa öl hos ratte, Angelica! Vart är karaktären??? haha jaa ja...ska iaf vara full hela veckan nästan så...why not start in time?
Var helt ok iaf, lina somna i tid som vanligt ;) haha nej då..men ja...söt ..helt hopplöst att försöka väcka henne, så fick spendera natten på rattes soffa....därav tröttheten ;)

Hade en het diskution med han kompis som var där...allså störda kille..han tyckte det var  typ okej att en kille våldtar en tjej om det är så dom blivit uppfostrade! För då vet dom ju inget annat..ööööh?? VA? Alla vet vad som e rätt och fel...om man inte har en mental störning..och om dom nu inte fattar att det är fel..varför gör dom det i mörkret på natten och inte ute på gatan på dan helt öppet?? om det nu är så rätt....hmm...jag undrar....duuuuhh!
Ja sen diskuterade vi massor runt omkring det där...han var verkligen en sort för sig...dear lord i say!

Jag och lina hade som vanligt på oss snutkepsarna ;) always and always......


Nu ska jag nog ta lite yogurt...

Puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0