Lite pics

Här kommer lite bilder i efterhand :)

Haft en mysig lördag b.t.w, emma och madde var här..käka gott och pratade massor...älskar er girls!
Maddes mage börjar bli riktigt stor nu wiiee!! såå kul att bli moster ;) längtar!!!

Bubbel kväll på glada oxen:

jag och katta och goda vinet ;)


Heeelt underbart!


hahhaa!! det är nu vinet börjar göra en sssscchhhhnyygg...haha ;)


Smiktime...måste säga att det var rätt svårt haha..efter 2 boxar :P


Emmsan innan allt vin :P


Eeeemmaaa...du var ju knappt med på bilder på oxen..haha du som tog alla ;) Men har allt fångat dig på film darling! haha ;)

After work hos Hasse sept 09:


jaaa hrrmm...ser ju varför de sluta som det gjorde haha, 3 glas sammtidigt..


Hasse brasse på g! =)



jaa, på bauhaus stoppar vi in batterin i örat....jaaapp


=)


Fylleskallar! ;)


Jag och mirelle posar :)



Haha efter det här kortet klev vi in i dimman,inte sant hasse??? haha ;)



*dimman*


god natt.


what is love?

sitter här, fredagskväll...kollat lite på tv. jobb i morrn...och på söndag, måndag, tisdag= inventering...kommer va där från 5.00 till...ja obestämd tid...tills de e klart, vilket kan betyda 5.00 på morgonen igen.

lite sentimental ikväll, lyssnar på lovesongs och funderar...

allså...när man en gång kännt den där stora kärleken..som man tror att man bara kan uppleva en gång i livet..hur kan den känslan nåågonsin bemästras? hur ska det kunna hända? jag menar, dom känslorna var liksom inget vanligt..det va kärlek...så där...på riktigt...hur kan det hända en gång till?
kommer den i olika former till olika personer?

hur gör dom som går vidare direkt..? tar första bästa efter att kärleken som var den största tar slut? hur är det möjligt? lever vidare som att inget hänt....många gör så...har aldrig riktigt fattat..
man nöjer sig med att uppleva det lilla, när man vart i det stora...

för att inte vara ensam? eller? varför gör man så? vad är det som e så konstigt att vara själv?
är en ensamvarg själv...gillar att vara för mig själv...e hellre det iaf än att vara med nån det känns...typ..halvrätt med...vem håller med?

så frågan...kommer kärleken i olika former till olika personer..eller e de en och samma? och hur i heeela fridens namn ska man kunna känna det samma igen i så fal??? :S

ja...filosofen har talat...haha

natti, bara dom bästaste drömmarna....

Puss



Alkolås på mobilen!

Jaaa tack!för finns inte det?? Eller gör det? haha!
Hädanefter stannar mobilen hemma allså!
Var på after work igår, först hem till Hasse på jobbet..för fest med grabbarna (kom lite tjejjer till slut iaf ;)) Meeen jag klagar inte =) sen drog vi enr till after worken på bmb...helt ok men Angelica...!! ät mer ...shit blev full allså....haha..inte bra...ajja bajja...nej jag har ätit sallad hela veckan så gaaanska så lättpåverkad samt inte druckit på några veckor...så mkt iaf...:S jaja bortförklaringar ;)

jaaa men iaf, alkolås på mobilen som sagt..gör saker man ALDRIG skulle få för sig...heerregud...inte bra alls det.
Den borde stängas av när den känner promillehalten! Vilken idé!!
=D

ja och idag fick jag lida för gårdagens dumheter! vart sååå bakis idag så dete nåt sjukt åt det!
men pallrade mig iväg till sura för att kolla på duktiga bror min som körde cross! han kom 6:a! duktig pojke! han krashade i första rundan så han hade kommit 4:a om han inte gjort det, men men sånt händer 6:a e riktigt bra!

nu har jag ätit kebabpizza och ben&jerrys glass :) ska återgå till film nu.

haft konstiga effkter idag också...haha fick kramp i gommen och tungan när jag åt..skit äckligt! och nu har jag typ myror i händerna :S

btw lee har bokat hotellrum i sthlm nu =) wwieiee!! med jacuzzi och bastu på rummet! den ni! rock this party!

nej men allvarligt!

Godnatt.

Ledig dag

jaaa men visst! tro det eller ej! ledig dag! och nyss försvann all text jag skrivit och jag får krupp!!! GAAH!! ja men bara att skriva om..men blir ju aldrig samma...skit!

jaja,,,jo som sagt ledig..tom kunderna börjar reagera på att jag alltid e på jobbet!....whats up with that? åååh...men varför vara ledig? då skulle man ju kanske skulle få nåt som kallas...LIV! men det är väl onödigt...beror på mitt bajs schema jag har fått! gaah!

jaa..what else...

modella var jätte skoj!! =) hade beslutsångest som vanligt så tog alla bilder :P så nu har jag en maaassa ego pics! ;) och massa fina gruppkort på mig emma och katta och på mig och syrran =) jätte skoj å ha! ni får lite samples här =)

har målat klart i mitt sovrum idag..lite lite kvar bara men måste vänta på att spcklet ska torka på ett ställe
..sen e de näästan klart :) blir såå mysit!

ska i väg å fika med malin lokander emma och katta idag..=) såå skoj! inte träffat malin på nästan 2 år tror jag :S..på en fest hos jens sist....LÄNGESEN!

2½ månad kvar tills jag drar till thailand, still cant belive it! :D ska bli sååå underbart! då kan dom stoppa upp schemat nånstans....sorry men orka....:( hjälper ju inte att prata med bossen heller tydligen..

4 veckor tills lee kommer och hälsar på =) då blire party! :D wiie! see you soon lee!

jaja...

Hade så bra!

Pussen!

Pics:
 







Modell för en dag!

Hej!

Jaa jag vet, inte bloggat på länge...haft lite förhinder ;) vart ledig en vecka nu och kurerat mig...ni som vet vet varför :) resultatet blev huur bra som helst by the way! :D

Haha, jag katta och emma gick på stan förra veckan...tordags, inhandlade grejjer till glada oxen kvällen..som var helt galet rolig!!! :D:D:D det gör vi igen tjejjer, fast med lite mer folk i oktober! ska bli nice! men räcker gott med bara oss tre..vi har så kul ihop! älskar er girls!

jaja men iaf..vi gick på stan..så ser vi den där vita limmon som åker runt här istan, massa ståhejj runt omkring..då delar dom ut små flyers..vi tar varsin för att vara trevliga..man atr ju alltid emot flyers liksom..även om dom oftast åker i soptunna :P men faktiskt så tog jag den och stoppa ner i väskan..man kunde vinna "Bli modell för en dag"..motivera på ett sms varför just du ska bli modell för en dag, du får bjuda med dig 4 av dina vänner och ni får åka limmo ner till studion har bli sminkade och fixade till fotografering! Jaaa men why not? haha :) tänkte inte mer på det...
dan efter hitta jag lappen i väskan och tänkte ja men why not..skickar väl iväg ett sms då..hehe...på skoj så klart...jag menar man vinner ju aldrig...eller? HAHA... jag skrev nåt i stil med "Är en hårt arbetande kvinna, give me a break!" så i fredags ringde det från dolt nummer..hon sa att hon ringde från modellfotograferna och att jag har vunnit för som tyckte min motivering va bäst! haha...jaaa! sjukt! haha... =)

så på lördag kvart i sju kommer limmon och hämtar upp mig och mina vänner här på fjärdhundragatan! haha sweet!

Modell för en dag! :)

Kvällen på glada oxen var så sjukt rolig som sagt! 2 boxar slank det ner i oss 3 flickor! =) Inget nytt dock ;) Sen bar det av till blue moon bar! skit kul det med! hade ju som sagt inte varit där på säkert 7-8 månader..så det va riktigt skoj! dansade i schlager baren hela kvällen!! =)

emma har alla kort så lägger in så fort jag har fått dom!

Annars har det inte hänt mkt, som sagt vart hemma och kurerat..imorrn e det tillbax till jobbet igen :S...inventeringstider=galet! haha...

jaja hade bäst!

puss




RSS 2.0