Släkten e värst ;)

Hej hoopp!

Ja haha denna släkt, var så kul i helgen! Var ju nere i falkenberg på min mammas kusins 50 års fest. Det var min syssling Richard (hennes son) som stod för kalaset =) så bra av han! Jätte roligt att träffa galna släkten igen, haha man ser ju vart man fått allt ifrån haha, helt plötsligt var man inte så "konstig" längre.... ;) Alla är högt och lågt och garvar och låter så de står härliga till..haha :P Vi träffas nästan aldrig så det var jätte kul!!!!! Öppnade min första smirnoff runt 14 sen fortsatte man dricka fram till 1 på natten...=) många andra fortsatte ännu längre men haha det var nog där kände jag :P

Vi hade underbart väder på lördan också!! Och hotellet låg precis vid havet, strandbaden hette det! Lovely! Fick ett rum med havsutsikt..som att vara utomlands nästan :) jätte skönt!

Längtar tills vi ses alla igen! Vi får hitta nån mer som fyller jämt snart ;)

I veckan har det inte hänt så mkt spännande, tränar på...pass på friskis mån,tis,ons sen var jag ute och gick idag, börjar 11 så då kan jag inte gå på nåt pass... sitter med Emmas abtronic på magen nu också..haha ;) ska ha den 30 min vajre dag i en mån och se om den gör nåt eller inte....=) uppdaterar om det ;)

Glad valborg, eller va säger man hehe...jag och Lina ska ha myskväll ikväll...grilla lite och kolla film, min kära snutt har ramlat ner från stege på jobbet och efter många om och men så tvingha vi in henne till sjukhuset för hon kunde inte gå...nu kommer hon va sjukskriven i 10 dagar =( hoppas inte de blir längre...suck...tomt utan henne på jobbet juee :( Bli bra till kryssen Laajnnaaa!! Bara 1 mån kvar :D:D:D

Pics från helgen
 
Utsikt från balkongen =)


Vilken lööördag =)=)


Jag och min kusin i väntan på taxi =)


Min jätte fina älskade mamma :)



Oooch mer av dessa blev det ;)


Hurraaa hura hurraaaaa...skååål!!!


Syssling Robin =)


Födelsedagsbarnet!! ;)



Och så åkte kareoken fram haha :P


haha japp vad säger man...as the night goes on...=) gangstaa haha



haha richard försöökte se lång ut..han tyckte jag va för lång ;)


Tomas(mammas man) jag och min kära morbror sjunger loss ;)


Slutet av kvällen :) Richard tog  fram gitarren =) såå duktig!


YEAH! Snacka om cool tatuering =) Den gilla vi! :D Vi slår på stort! ;)


Puss hej!

Heelg!

Hej hopp!

I morrn efter kl. 14 e det helg och om 1 timme och 10 min är det lön på kontot ;) det behövdes nu kan jag säga med badrumsrenovering och allt...!

Imorrn åker jag mamma och Tomas (mammas man) direkt till falkenberg för att fira mammas kusin som fyller 50 år =) det är en överasskningsfest :) ska bli askul!! min släkt på fest..det minsta det kan bli är intressant :P haha!

Övrigt har det inte hänt så mkt mer, jobbat idag, hade medarbetarsamtal som jag tycker gick jättebra! Det var verkligen givande och känns som man kom närmare chefen och hon vet mer vad jag strävar efter i arbetet. Medarbetarsamtal innebär samtal med chefen bara vi två. Man går igenom massa frågor och så.

Blev ingen träning idag men en skön promenad, ingen som ville åka ner med mig så hade ingen lust att äka själv..roligare att vara 2 eller fler...

Hitta min bikini på Victoria Secret idag =)=)=) den ska jag ha sen, får bli till thailandsresan ;)
Schnyygg va?? det tyckte sötgurkan iaf ;) he liked it alot! mm hhmm.. ;)




Sen får man reducera lite bröst och lite småjusteringar så ser det nästan ut som jag ;)

Hittade den här ute på min promenad idag också =) var tvungen att ta ett kort =) mina första tussilagos i år hihi...wiiieee! Sommar snart!!! :D:D:D

Nu säger jag och "blomman" godnatt för ikväll! ;) sov sött!
Party on!

pust å stånk...

Hej!

Ja just så e de nu...¨*pust* *stånk* och *stöön*....
E så trött...stressad för det där nedrans badrummet, nu har jag lärt mig en läxa iaf...e ju tvungen att lära mig själv för kan ju inte lyssna på andra när dom säger att jag ska lugna ner mig..neeeej kör på till du dör av utmattning i st, jätte bra Angelica!!!! Gaaaah!! jaja nu har jag lärt mig iaf, ska tänka efter innan jag kör i gång med nåt som kostar pengar...visst e de väl fint i badrummet men blir ju aldrig klart...suuuck...men nu e duschdörrarna uppe iaf..så man kan duscha utan att skvätta ner hela allt ihop!

Vart och kollat långrese biljetter idag, blir thailand 6-7 veckor i dec/jan =) kommer bli nice! och efter det blir det australien..måste dit och hoppa fallskärm allså hihi :) Ska ner på torsdag igen för att boka om lite...

Vill ha lön nu så jag kan planera ekonomin.....bläää för detta badrum och blää för impulsiva mig! Sen får det räcka då ska jag bara fokusera på att resa!

I helgen hafde vi tjejkväll, jag och mina muskitörer =) emma och katta =)=) Vi köpte 2 bag in boxar med vin, en tania och en foot of africa..jag lagade pizza också...blev gott...sen satt vi här hela kvällen och halva natten, tror emma gick vid 2.30 haha...OCH boxarna var SLUUUT hahahaha....6 liter vin på tre tjejjor allså...jag säger då de..haha plus att den första boxen var slut vid 22 och katta kom halv åtta och emma halv nio...bra jobbat..det snurra härligt till slut kan jag lova hahaha! Dear loord! Inte normala haha...;)

Jaa sen kom vi på att vi skulle göra marängswischen vi hade glömt bort..haha...mitt i natten! Så jag å katta va ute i köket och snickra ihop den där..hahaha! Den blev jätte god...men haha...gör aldrig det på fyllan! för när jag gick ut i köket dan efter så var det maränger och bananskivor över hela golvet hahahah! but whyy?? haha!!

Ja sen skulle jag upp å jobba 8.50, så upp 7.30 fortf full kan jag säga haha! Blev inte människa förns i går haha..om jag är det än :P Börjar bli gammal ju..bara en ynka månad kvar till födelsedag..uuusch...fast som sagt jag komemr vara 23 längee till jag...vadå 24? neeej inte jag inte ;)

Pics på fulla tjejjer i lördags!


Ego bild innan dom kom =)


Mina sötisar posar ;)



hahaha, vi försökte ta en bild på alla 3 iaf..haha! det va nog efter 1:a boxen ;)



ooh yeah! sexyy ;) haha min och kattas sexiga fylleblick haha



haha jaa vad säger man...vinet flööödaaar ...



naaaw snuttigt värre...hihi


Älskar er mina älskade vänner!!!!
Youre the best!


Godnatt.

glömde..

glömde en grej...

fick ju blommor igår..hehe eller ja blomma :) väldigt fint av han som skicka, men som sagt inte så mkt för dejtandet just nu..lagt ner..men väldigt fin gest måste jag säga...hehe..

Här är den iaf :)



Tack!

En dag på jobbet..=)

Hej hopp!
Sitter nu med efterlyst i bakgrunden på tvn, orkade inte lyssna så satte på nrj..mkt bättre =)
Tränat i dag med, allså mån,tis,ons och blir även tors fre...men freda blir nog rätt slappt för då ska jag gå på ett danspass..haha...lär ju inte ens hänga med på hälften, men blir kul och bjuder alla på ett gott skratt ;)

Idag var det fullt upp på jobbet, vi bygger om hela vvs....vi rev ner ett helt gigantiskt stallage...
haha var så roligt... jag och danne stog uppe i skyliften och lina med flera stog där nere och höll i typ, när vi släppte på en balk där uppe så vingla det till och jag skrek till...då säger Lina det mest klockrena..haha ; det är lugnt!! jag håller i!!! hahahaha...jag ba: bra lina, då e det ju lugnt...då känne rjag mig lugn hahahaha! dom där stallage delarna väger x antal 100 kilo..men det e ju lugnt, för lina håller i ;)
haha, fast som lina säger ..jag ska väl inte säga nåt...jag trodde jag skulle kunna böjja ett helt stallage jag..haha! vi e inte normala nånstand...

karlakarl, manlig, och angie samuelsson (magnus samuelssons lillasyster) är vad jag har fått höra om mig själv..haha...ja lägg ihop det, inte man kvinnlig iaf..haha

(sötgurkan från jobbet e den som kallat mig allt detta och märta...hmm ;)  )

inget;- assååå guud assåå jag bröt min nagel i dag på jobbet, asså vad ska jag göra guuu jag döör ..!!!!!!!!!! *med fjollig lidingö dialekt* hahaha!

Näru, inget meseri här...!

Brutalitet ska det vara....;)!!!

Här kommer pics från min dag på jobbet...

Här är hyllan före, fast vi har tagit ner alla hyllplan....=)


Jag lika road som vanligt och danne ser ju mindre road ut ..hahaha!


Det var allså den där som björne ska ta med trucken nu som lina tyckte att det var lugnt när hon höll i ;)


Enheten tillsammans as always ;) hihi..ser lagom chockad ut..haha



Här går jag loss med tigersågen, järnbultar som satt fast i golvet ^^..hrrmm..manlig var det ja..hehe


Lina river loss också!! ööööörrrnnnnn ööörrnnn...;) Vibrera gjorde det vill jag lova haha



OCH slutligen, fint resultat! =)


Tack för ikväll....då vet ni hur jag har det på jobbet =) kan hända en hel del, sen blir det ju faktiskt det man gör det till!!! =)

Puss å gonatt!

ledig dag...

Hejsan hoppsan!

Var ett tag sen, vet...dålig på det här med att skriva ibland :P
Dom ringde från en blomfirma nyss, ska tydligen få blommor ....*förvånad deluxe*...vem kan det vara??
Hmm..jaja det visar sig efter 2 hehe...

Ja, vilken påsk man haft, har det ens vart påsk...?? haha...inte en enda påskmatbit blev det, men fest och trött på jobbet blev det, i söndags höll jag på att somna så for jag blunda på jobbet..haha...somna till i solen på taket i lunchrummet...skönt..och nästan uppe på deko..haha...kunde inte luta mig en sek tillbaka...:P

Blev vin med lina och senare emma på balkongen i fredags, sen var lina och jag sådär fulla å glada och bestämde oss för att gå till konrad, but whyyy??? hahahaha...hade ju fribiljetter ;) och mikeys fel igentligen, han tjata dit oss! haha...säger då det..ja det var rolig kväll iaf, syndes på vimmlet att vi vart där iaf..haha! usch ja!

I lördags jobba först, sen grilla hemma hos lina med mikey och johan, var asskönt, shottade whiskey av någon dum anledning...bläää! sen gick vi till blue moon bar, mkt kö men kom in till slut, var som jag minns det..inte mkt att ha alls...var rätt trist...men men...sen kom man hem och tryckte i sig 2 st 150 grams hamburgare...BUT WHYY OOH WHYY!!!?? haha...! jaja gott med sånt när man e lite smått påverkad ;)

Nu kommer det lite pics från helga!

Puss puss


Inte fy skam!!



Me and laajna =) :-*




Vår och sol= brillorna åker fram ;)


Mikey har gjort sig påsksnygg ;)


Thats what im talking about!



OCH, till sist kärleksparet! Älskar dig min snutt!! PUUUSS



ps. den här sommaren kommer bli den grymmaste! Jag å Lina på turné!!!

4-6 Juni- Black and white cruise
28 juni- 12 juli Teneriffa =)
efter det, lisseberg, mm! =)
Och augusti, summer cruise! YEAH!

trevlig måndag...

AAAAAJ!!! Vi bygger om på jobbet....Lina Daniel och jag...jag tar kunder när vi öppnar men innan e jag med och röjjer...önska bara att jag inte var så grymt envis ibland!!! Vi sätter upp 2,5 m långa järnbalkar så det blir hyllplan, man måste vara två för att få dit en..men jag tänkta att jag skulle sätta dit en själv för dom andra höll på med annat...hmm....jaa...sluta med att jag satt på golvet och kved..hahaha...jag hamrade på ena sidan så den skulle haka i och då släppte den på andra sidan och flög rakt ner på min vrist..och deeet var inte så himla skönt! Envisa männsika!! haha usch ja..så nu e man lite halt...

Nog om detta, efter jobbet var det direkt till friskis som gällde, medel pass med emma och katta, det var väl okej..musiken var lite väl gammal...hmm...jaja men nu har man tränat i dag iaf =)

Sen var det hem, lagade mat, skit gott faktiskt =) kokade sparris som jag sen skärde ner i ört/vitlöks bonjuor och creme fraiche med potatis...mkt gott, bra jobbat...haha ;)
Satte in spotlightsen i taket i badrummet också ...blev sååå fiint!!! E så fint i mitt badrum nu! Var verkligen värt pengarna!! Ska lägga ut före och efter bild sen...

Snart blir det skräckis med Lina och hennes brors tjej....the children!

Annars e jag ganska trött idag, svårt att somna igår när jag kom hem från Varberg...och upp 4.45 ...men i morrn e jag ledig så det e skönt!

Hade!

PUUUSS


*tänker på en fin figur......*


Helgen...

Heej!

Första inlägget i den här bloggen, hade en annan...men den känns inte riktigt aktuell längre liksom...Så starta en ny =)

Sitter just nu på tåget på väg hem från Varberg, har haft en jätte kul, mysig och bra helg där...åkte dit i fredags med tåget, en fin figur ;) mötte upp mig på stationen sen blev det lite mat och party =) fint ställe vi var ute på..det var en del där nere där man dansa å så, sen när man gick upp var det ett rum man satt i med bar och lite tystare musik så man kunde snacka å så...skit fint...och varberg i sigvar huuur fint som helst, man inser hur mkt man sakanr havet nu...kändes ju overkligt att se sand liksom, det ser man ju bara utomlands tycker man ..hehe...så det va nice!
Lördag hade jätte fint väder, termometern stog på 17 grader i skuggan vid lunch..såå nice! Så det blev strandpromenad och sightseeing i varberg =)  Var riktigt hett när vi gick på strandpromenaden med solen i ryggen...mmmmm....Och det luktade så där..hav ni vet...igentligen en rätt äcklig lukt men det luktar gott för att det luktar haaav =) gammal musslor typ..hehe...;)

Sen skulle kvällen bli lugn men...nope :P Blev grillning i det fina vädret och massa baccardi melon ...;) mkt gott! sen utgång igen! Jätte trevligt...man kände sig välkommen av alla..alla e så öppna och härliga neråt..skönt...=)
Själv blir jag liite blyg sådär med nya människor(speciellt om det känns lite extra för nån)...försökte...kan inte göra annat...hoppas jag inte verka aldeles för inåtvänd...får jobba på min blyghet...hmm...

Söndag (idag) var skön också...blev sova till typ 11-12 haha...sen dusch...sen gå och hämta bilen och god mat å film...filmen va inte nån höjdare direkt...den började typ aldrig lakeview terrace hette den tror jag..lite små seg! men sällskapet va desto bättre ;) Sen var det hemåt som gällde så nu sitter jag här..

Börjar 6 imorrn...huuaaa! men  slutar 15, sönt..ska åka och träna efter jobbet..ska bli skönt, tänker sätta igång nu allså, måste få in minst 3 ggr av någon slags träning varje vecka!! SKÄRPNING!!
Får se om jag får lite pics jag kan lägga in sen från helgen, togs lite i lördags..

Hade gött! =)

Kram hej!

RSS 2.0