helgen :)

Hej!

Ja nu har det vart lång helg känns det som :) men säkert för jag har SEMESTER!!!
Så skönt e de, har inga måsten, förutom att packa till på lördag =)=)=) ska bli så skönt, nu  e de ju fint väder här hemma..men man vet aldrig hur länge det håller plus att man blir mer avslappnad när man åker bort..där är det verkligen inga måsten! förutom att kanske äta lite =) ska försöka ha lite diet när man ändå är i värmen frukt diet kanske :) men blir nog en hel del glass också hehe :)
åååh va sköööönt! kommer bli lite av en nostalgi tripp..tillbaka till dit man spenderade 3 månader =) kommer inte vilja hem..huaa! hem till ensamheten, mm känns så...men känns som jag väljer det själv ofta också, e väl lite av en ensamvarg i guess, lite för mkt kanske? vet inte....blir nog bra....eller nåt..hehe....

helgen var det ja =) har spenderat den med katta och hennes pojk =) har vart så skönt, i fredags var det fest hos dom på deras alatan =) skönt med hus....
massa folk där..träffade martins nya, emma heter hon! skit rolig och gullig..
ja men man blev lite extremt rund under förtterna haha! har skrapsår på rumpan, vet inte vad det var för fel på min cykel haha, den ville liksom inte dit jag ville..fattar ingenting ;)
ja men kul var det iaf, var överallt ..har en tendens att bli xån med för mkt alkohol i kroppen..haha...men hade kul iaf och var inte elak, decka inte, somna inte, och var go o glad och kom fram till att så länge man är det så är det  lugnt att bli lite för runder under ibland ;)

lördag var det same same ungefär...vi var och bada och drack i gropen vid hökåsen innan på dan...skit skönt! sen var det fest igen =) skulle ta dte det lugnt...och gjorde faktiskt det..ganska iaf :) var kul, vi åkte karuseller och hade skit kul! underbart att vara bland folk som man känner verkligen bryr sig om en! och som man älskar massor!

söndag, slappdag...jag och katta åkte till gropen och låg och flöt på madrasser! sååå skööönt! sen grilla på kvällen..mkt nice!

igår åkte jag och katta till sanda utanför kvicksund och bada och sola, var kallare i vattnet där men tog iaf dopp men bada inte en massa..brrr kallt ju! =) badkruka ;) senare om hennes kiille robban och hans kompis hellas. jag hade gjort kycklingsallad som vi åt, hade mys! såå skönt med semester allså...helt fantastiskt! =)

snart blir det lunch med mammsen! så varmt ute allså..shit...skönt!

hade bäst // "ensamvargen"

Pics:

Fotboll(boooring) sverige förlora i straffar......som att ni inte visste ;)


Jag och Märta =)


Söta kattaaa!! =)


Katta och jag =) goda baja päron! smaka päron milkshake! mummaa!



=)=)=)


GOOOOTT! allt åkte ner också :P


Gott också...snygg bild vaa??=) nya kameran :D


Singstar såå kul!


jag och emma, och äcklig öl..bläää!


haha lite mkt baja päron emma??? :)


Jag emma och katta :)


En dag på straaandeen....


Vart och ätit med mamma nu, pratat diverse drömmar...pratat om ....jaa..........´den´...
det är fastsvettsat kallade jag det...sitter fast, någonstans...

Usch just nu känner jag mig uttråkad..ska försöka njuta av semester lovar...men ganska ensamt...

Hej då...

prylar :D

Hejsan hoppsan!

Den här dagen har vart skön! Ledig...sol..men inte för mkt..för jag cykla till media markt och köpte grejjer så det va bra med lite moln, höll på att flyta bort :) men nu har jag prylar tills jag dör haha ;) var skit kul...! =) och baaara 297 kr/mån, mer om jag vill..inga räntor eller avgifter alls! heelt underbart..går ju an när man inte har fler krediter eller nåt..gillar inte sånt..! Blev en kamera, filmkamera och minlaptop...rosa såklart ;) jätte fina saker!

                                                       Allt detta fick jag plus 2 minneskort! =)



Sen åkte jag direkt hem till emmsan, vi har suttit på balkongen och druckit drinkar och ätit smarrig fruktsallad och mat fram tills nu typ. kom hem nyss...kattisen kom förbi en sväng också =) mys pys...
Så börjar man 6 imorrn..huuaa! men iaf bara 2 dagar kvar till semester!!! =)=)=) sköönt! blir resa till systemet det första när jag kliver ut genom aphusets dörrar på fredag ;)

När jag vaknade i morse hade jag fått ett sms, jag måste ha ett sjätte sinne för jag bara kännde på mig vem det var ifrån och vad det ungefär skulle stå...helt sjukt! gick och sa för mig själv ett tag efter huuur kunde jag veta?? Connection...hmm....

Och, jag önskade också att JAG var `den´..............................................

Nu blir det nanna...snart..ska bara pilla på prylar först ;) wiiiee!

Puss å kram

Bara dom bästaste drömmarna! =)

på väg...

på väg cyklandes ner på stan idag, middag med hafa =) "utbildning" ;)..vi åt på bill och bob..mys var det.. lina, martin, carina jag och hafa anders..förutom att det tog 1½ timme att få in maten så...dear loord va lång tid...whats up with that?

på väg....till stan ja...tänkte precis....oooch vad händer inte...jo en välkänd vit buss åker förbi...med en buckla där bak...man vet vilken det är då...mmm..fick lite ont magen...speciellt när " min" plats var upptagen......hmm..... varför ser man det ens som sin plats..känns som det liksom..var ju nåt där..eller var det inbillning? tydligen..eller nej jag tror inte det... visste inte hur man skulle reagera men reagera gjorde jag och inte en skön känsla i magen...but why...?
jag och mitt eviga romantiska tjaffs! evig kärlek......mmmmmmm.....joru angie..nästa liv?

på väg till teneriffa...ska äntligen tillbaka till paradiset! ska bli skönt..ska sooova sååå mycket! vila ut och samla kraft...me like!

på väg till sängs....trött...börjar 11 imorrn...lite sovmorron....

natti....

ps. lite bitter bara ;)


3 dagar kvar på jobbet! inte alls bitter, sååå skönt!!!!


Puss kram


midsommar?!

mm nu e det midsommar...ser ut som en svensk sådan i år...piss väder! men vad ovanligt i detta vidrigt kalla land! cyklade från jobbet idag, var uppehåll hela tiden förutom när jag satte mig på cyklen och det blev bara värre och värre också...skulle möta madde på stan, skulle gå på bio....bidde mat på donkan i stället för ingen av oss kunde gå in i biosalongen, var dyblöta!  skulle fryst ihjäl..jaa kul kul!

jahopp...så tänker man tillbaka på för ett år sen när man var solbränd och det var hur varmt som helst på mallorca! firade midsommar där, fast festa inte järnet...vi skulle hem dan efter..fast vi festa inte järnet nån dag direkt, var mer slapparesa...skönt skönt...gud va tiden går fort, kan inte fatta att det var ett år sen....dear lord!

imorrn ska jag kanske ut till nån ö iaf....kanske..vet inte..orkar inte planera...känns inte som midsommar heller,,,hur det nu ska kännas haha...men ja....you know..

allt e mest bajs just nu..såå trött på det eländiga jobbet...meeen bara 6 arbetsdagar kvar! wwiiiee!!! jobbar i morrn också...har nån annan affär öppet????!!!!! haha..jaja 9-14 bara iaf....

nu ska jag nanna!

bara dom bästaste drömmarna!

natti.

drömde

but why? i wonder.....

somna lite på soffan idag, skönt..men drömde om en viss person..tycker inte om drömmar. man kommer off track för ett tag, speciellt för en tänkare som jag...dear lord! men imorrn när jag vaknar e det en ny dag igen...visserligen på jobbet men ändå :P inte lust mer nu. bytte tid med micke också så måste jobba 11-20.15. blä! tycker inte om den tiden alls. men om 7 arbetsdagar e det semester! taaack!

för ett år sen var man på mallorca.................................punkt punkt punkt................olika minnen därifrån..

nej angie! sluta tänk! och där med basta! nu blir det lite glad musik! lite akon kanske =)

Bye!

hos mamma

ja nu e jag hos mammsen, kliar i ögonen..var så dum att jag såklart var tvungen att gosa med hundarna...söta chihuahuaor! =) så nu får jag stå mitt kast..asdrygt!
hade bajs dag på jobbet, så mkt att göra men ingen energi eller lust what so ever! fick en elstöt också, tror jag klara mig bra, men har inte lagt mig ner för att känna efter om hjärtat hoppar konstigt men tror det e okej, fick lite ont i huvet precis efter men det gick över sen så e nog lugnt...

mammsen e å köper lite mat nu...ska äta här och mysa lite..min syster e sjuk, körtelfeber...huuaaa! så hon var inne på sjukhuset och tog diverse tester..bla ryggmärgstest..inte så himmla kul allså....=( blää! men nu e hon uppe och går iaf och mår lite bättre..har fått massa mediciner.

åååh va det kliar jag dör!

håller på att planera min resa i vinter nu...blir 2 månader iaf..får spara till döds innan jag åker..från juli-nov. måste få ihop en hel del! tänkte gå surfkurs på hua hin =) åker i början på dec, sen kommer familjen och firar jul och nyår..sen den 3:e jan möter jag upp emma och richard (emmas fästman) =) på malaysia och sen umgås jag med dom i en månad...åker hem med samma flyg med dom hoppas jag ..ska kolla på det när jag bokar biljetten nästa månad! wiiiee! e så taggad nu! så trött på det här! uttråkad och det bara kryper i kroppen efter förändring! måste måste måste! aaah! jag vet....jag e sån...kommer alltid vara..får börja acceptera det nu..kommer aldrig bli den som bara "nöjer" mig med tillvaron...finns så mkt därute! =) och jag tänker upptäcka det!

nu har jag kliat deluxe i ögat...kunde inte hålla mig längre! skit! svullen nu! but why!!?? haha!

nu kom mamma...men 3 chokladbollar och två stora kexchoklad haha..ska göda upp oss här...dear lord!

hat gött!

blir nog skyan ikväll...en god kall öl e aldrig fel ^^

Puss

Trancekryss/bröllop/jobbfest =)

Jaaa, mycket som hänt =)

Trancekryssen var helt sjukt rolig!!! =) Sov sammanlagt ca 5 timmar på 40 timmar :P dansade sååå mkt! Hade sån grym träningsvärk i mina vader så jag inte kunde gå på jobbet på söndan haha...Nina sa att de såg ut som jag skitit på mig när jag gick runt där haha! Var väl trött en vecka efter också, haha börjar bli gammal...men det var det sååå värt!!! Kommer nog tyvärr inte kunna åka på nästa =( men men..blir fler....tänker inte ens fråga om ledigt, har redan tagit ledigt i sept. och kryssen e i slutet på aug. så neej...wont go there...hehe! ska ju göra nåt annat spännande 2 sept..hehe =) (hemligt for now)
Jag stog på en högtalare och dansa non stop i minst 3 timmar haha, han som pratar i micken när djn spelar gav mig long drinks för jag blev så törstig ju..drack som dom läsk haha! förstå varför man var ägg!!! =) men shit så kul det var!!
Jag och lina gjorde ett försök att se riga iaf..haha..klev av, in i en taxi...sa alcohol..sen åkte han till en asliten butik med alkohol i...så vi gick in och vända och sa MCDONALDS ist! haha, åt som grisar sen var det dax att åka tillbaka å supa..innan man blev för baiks liksom! ;)

Ja finns inte så mkt mer att säga om den! Bara att det var helt sjukt grymt brutalt roligt!!!

PICS!!!

Första gången i mitt 24 åriga liv som jag hade lösnaglar =) dom höll hela kryssen också, värt att nämna :P

 
Lina i outfit ett, första dagen =)


Jag i outfit nr 1 =) Likadanaa jue ..hihi!


Japp, förfesten har börjat :P


haha...=) yeah, lina kör på hon också!


Dom där shuttershadesen gick sönder ganska fort haha! But whyy!!??


hahaha ja vad säger man??? =)


Lina jag och skön varbergare =) "lanke"..!


Jag...på däck...=)


hahahaha!! den hitta jag fastklistrad på en hyttdörr...tyckte jag var jätteroligt! eller va säger du chrille!?? haha


haha chrille...tror vi rättså ..jaa...haha fulla kanske...;) men bara rättså ..haha


hitta killar med masker....^^ spännande....


Outfit dag 2 =) black and white!

 Linaa dag 2 =) så fin såå!


lina, lilla söta adam och jaag...

japp..en heel del folk!! =D


har så många bilder så skulle kunna lägga ut tills jag dör..men nu orkar jag inte mer =)

Bröllop i norge!! =)

Ja, min syster gifte sig i lördags =) Hon bor i norge så åkte dit! Det roliga är att jag åka dit t&r på en dag! haha!
Åkte kl 8 i lördags morgon och var hemma halv åtta i lördags kväll! Eftersom jag kom hem såpas tidigt så åkte jag på jobbfest, vi vann säljslaget i sverige eller ja...vi kom 3:a och vann en grillfest med héla jobbet!
Men iaf, bröllopet var jättefint!! Började nästan gråta när hennes kompis började sjunga en jättefin låt till dom! huuaa, vad nära tårarna var! fick koncentrera mig ordentligt allså...haha...
Hon var såå vacker! Ni ska få se pics!

Prinsess lik!


min söta systerson Sander!


på ingång...


Så förklarar jag er man och hustru =) nu kan du kyssa bruden! naaaww!!


Brudparet! så fina!


Där åker dom i väg! =)


ooch slutligen ego pic i bilen! =)


Jobbfest  blev det också!
Att jag ens gick på den efter 9 timmar i bil e ju ett under...men vad gör man inte....? =) vi vann den ju så gratis e gott!
=) nej men det va riktigt skoj allså! jätte många där...! buggade också haha..kan inte men inbillar mig att jag kan lite om killen kan ;) så skoj! man blir glad av den dansen!! =)
fick skåda lite små skandaler också haha....så klart var inte jag inblandad i dom..som vanligt ;) haha..nej men faktiskt inte...tänker inte måla ut dom som var heller men ja..haah kul å se..har bilder dock ;) nervösa nu vaa?? ;) haha!

Pics...

Tomas (vhc) berättar hur duktiga vi har vart =) ;)


Folket!


Kristoffer, även kallad ricky! av mig och junior ;)


fick ta några kort innan jag fick ett normalt på honom, he refused! :P haha


Tomas och andreas, ser mkt nöjda ut med vårat arbete...hehe ;)


la chéf! =)


japp trubadurer hade vi =) så roligt!


vi röjde undan borden och börja dansa! =)


haha första böghögen på kvällen, blev några stk..jag deltog i min första och sista haha!


Samiirrraaaaaa!! =)


Jag och bästa märta pärta! =)


jag å peter, måste påpeka att dett var i slutet på kvällen....lite slitet haha ;)


dans dans daaaans =)


jag och pillan på färg =)


I bakgrunden mike =) och framtill haha...superglada niklas och gisela :D


martin och yosef i baren...ser ut som på martin att han hängde där en hel del haha;)


en av skandaleerna..haha neej dåå...bara lite lööve arbetskamrater emellan ;)


oooch slutligen samir och peter...=)


eftersom jag jämt tar 100000 bilder när jag e nånstans så jaa..då får man välja ut några få att blogga om =)

See ya!

mjoorrååsåattdääee!

Tjolahopp!

Idag har man vart en trött människa, gått på stan med Lina, lediga samma dag för  en gång skull =) Vi har inhandlat prylar till kryssningen, nu jobbar vi bara imorrn (bläää) och sen ledig i 3 dar =) då e de PARTY! deluxe faktiskt! Båtet går 17.15 på torsdag och anländer till sverige igen på lördag kl 09.30, då e man nog rätt pigg haha! ;)

Ja igår blev det massa öl hos ratte, Angelica! Vart är karaktären??? haha jaa ja...ska iaf vara full hela veckan nästan så...why not start in time?
Var helt ok iaf, lina somna i tid som vanligt ;) haha nej då..men ja...söt ..helt hopplöst att försöka väcka henne, så fick spendera natten på rattes soffa....därav tröttheten ;)

Hade en het diskution med han kompis som var där...allså störda kille..han tyckte det var  typ okej att en kille våldtar en tjej om det är så dom blivit uppfostrade! För då vet dom ju inget annat..ööööh?? VA? Alla vet vad som e rätt och fel...om man inte har en mental störning..och om dom nu inte fattar att det är fel..varför gör dom det i mörkret på natten och inte ute på gatan på dan helt öppet?? om det nu är så rätt....hmm...jag undrar....duuuuhh!
Ja sen diskuterade vi massor runt omkring det där...han var verkligen en sort för sig...dear lord i say!

Jag och lina hade som vanligt på oss snutkepsarna ;) always and always......


Nu ska jag nog ta lite yogurt...

Puss hej

RSS 2.0