bakis

jo men visst!

hur kul kväll som helst i går!! lovely! :) tack mina underbara vänner! såå kul!
vi tillbringade kvällen på glada oxen i bubbelpoolen, sen för första gången på EVIGHETER gick jag till Bmb..det va såååå längesen allså...och jätte kul! eller jag vi gick dit :)

eh jag skriver mer sen... med pics..nu ska jag dra till jobbet...å jag e såå trött! ge mig en kebabpizza! :P

puuss

karma!

Har ni tänkt på att om ni gör nåt dumt/dåligt, så straffar det sig..om inte på en gång så straffar det sig senare! ALLTID! Man kan alltid tänka tillbaka på att jahaaa nu hände det här för att jag gjorde så förut! skit! :P det händer jätte ofta på en gång...men är det värre saker..större saker..som att göra en annan människa illa så straffar det sig senare..och har man gjort illa folk under hela livet eller fått folk att lida så straffar det sig verkligen under hela livet. Då e det dax att tänka om, varför händer detta mig? (om man nu inte e hjärndö och inte fattar att det som händer, händer för att man vart störd inte för att alla andra e helt dumma i huvet)
Tåls att tänka på! Jag känner att karma är rättvisa! Är man god så händer inte hemska dåliga saker (sen finns det alltid undantag) men är man hemsk, elak och tragisk så straffar det sig....nåt jag sett med egna ögon! Så gott folk oroa er inte för att hämnas, man behöver inte lyfta ett finger...karma löser det åt dig! =)

Bara en liten notice så här på en fredag kväll! ;) ses i dimman i morrn!

Puss

låt på mtv

den här spelas just nu på mtv...

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


var det bara ord? tydligen.....

taktida-curly sue

utbildning

Tjolahopp!

japp, i tisdags bar det av till bauhaus barkarby för utbildning i badrumsvärlden Sälj. Kom ehm igår så sov på welcome hotel i närheten av barkarby. rätt okej faktiskt, god frulle =) viktigast ;)
vi fick lära oss massa trevligt, mest utbyta erfarenheter och man fick höra hur stor skillnad alla har det. i malmö jobbar dom som jag vill jobba, sälja stort.inte springa inne på vvs och kakel och jobba. badrumsvärlden där är badrumsvärlden, inte vvs mm. så vill jag också ha det. dom hade mkt mer struktur och så. så ska tillbaka till jobbet i morrn och sätta sprätt på rutiner tänkte jag! nu får de va nog!

ja men lärorikt och ännu ett dipolm att sätta på hyllan ;)

idag har jag vart och klippt mig på favoritstället kloak! dit borde alla gå...mkt bra frisörer!
fick lite tips också, man köper alltid en klippning där men vandrar ut med både det ena och det andra spayet! haha!

i helgen fixade jag mitt sovrum =) såå vackert! fick hjälp av mina söta vänner emma och johan! TACK!
vi byggde ut min vägg och gjorde en spolight ramp över..ska lägga ut bild sen när det är helt klart, ska spackla och måla lite sen så! =) kommer bli så fint, det blev liksom större..är ju bara en liten alkov men blev så bra, jag och emma tapetserade väggen också...vi byggde en vägg (kanske inte riktigt jag men gjorde designen iaf ;)) förut för att få ett litet sovrum och nu blev det liksom större på ett sätt. svart snygg tapet på den byggda väggen =) OCH, vi tapetserade på endast 50 min! vi e ju bara sååå bäst! mönsterpass och allt! thats what im talking about, nån som vill anlita? haha ;)

snart blire stan med emma och katta! ska handla tills på lördag! girlsnight på glada oxen! :D shit så skoj! sen ses vi ute i dimman på västerås gator!

Puss och kram

Pics:

ny frilla....


tapetsering =)


resultat =), den är svart men ser lite ljus ut pga blixten...


välförtjänt middag som emma tillaga eftere n hård dags abete :)



hej svejs!


fredag=ledig=stan=härligt!

Jaa så skön dag!

Började med att åka till stan med mamma, hon har rasat i viktoch ville ha med mig för att köpa nya jeans! då är det såklart SOLO som gäller, där e dom bäst! slutade med att hon hitta e´tt par skit snygga, satte på sig dom direkt...mkt fint! och jag såklart...gick ut med en påse jag med ;) skit snygga jeans..på rea också..lovely! =)
sen gick vi runt lite till på stan så hitta massor :) tänkte unna mig det..e så dumsnål hela tiden så vill verkligen bara shoppa lite...så fick bli lite sparpengar till det..men det var det värt! men får snart lön så..lungt! semesterlön...den specen var nice kan jag säga! :D

sen gick vi å åt på spicy hot..klassiker! med hennes man tomas och min söta bror alex.
sen kunde knappt jag och mamma gå längre..båda tog helt fel skor till at gå på stan med haha...uscha!

nu sitter jag i här i soffan mätt och belåten, träffade lisa och katta ikväll..dom kom hit först sen tog vi bussen ner på stan och gick till bill&bob! det var nice! åt en hamburgare dom har där sen drack en cider och ett glas vitt...jötte skönt..en lagom kväll..orkade inte vara kvar nå länge så blev en tidigt kväll...men skönt det tycker jag...blev ju rätt sent igår så hehe :P

en sköön fredag med andra ord!

pics från dagen och shopping! =)

Skor :) tyckte dom me fluff va ascoola jag :) vinterskor! :) (din sko) (skopunkten)


Kläder , T.shirt Gina tricot, Byxor SOLO, tunika affär i postgallerian....:P


smink..välbehövligt..eftersom jag e så klumpig så tappar jag JÄMT allt i golvet så det går i 1000 bitar..hm! 


jag och söta lisaaa! :)


jag och kattisen! :)


Puss och gonatt!

Leediiiig!

Jaaaaa! Jag är ledig, fre lör sön!! Woohooo! Helt fantastiskt! =) Ska på stan med mammsen idag, köpa jeans till henne..hon behöver lite hjälp..blir solo så klart! bäst där! köper nog ett par själv! ;)  mm kollar när hon på tv lagar mat..vad heter hon? rachel ray eller nåt..gott gott!
själv åt jag nyss knäckemacka å keso som vanligt! :P går det också!

igår blev det faktiskt lite fest,,var inte tänkt men hängde med lina hem från jobbet, haha dumhuvven e vad vi e! jag hade cykel så vi bestämde oss för att gå hem tillsammans (båda sluta 20.00) istället för att hon tog bussen hem och jag cykla vilket hade gått ,mkt fortare! haha..jaja vi fick en timmes power walk så de e ju perfa! åt macce donken igår efter jobbet :S men men..bra med lite fett i kroppen också! så länge man inte gamar i sig som jag brukar göra! haha! ;) gott med mat ju!!!!!! :P såg att jag förlorat 1 cm till i midjan nu :D:D:D underbart!

nu ska jag ta och göra ett tappert försök att gå in i ducha mi!

Pussen!

hahahaha! den här hitta jag på min cykel en kväll...vad ska man säga om v-ås stad! haha!


Begravning

Hej!

Ja, idag var jag och mamma på begravning. Maddes mamma dog förra lördagen och idag var det dax för alla att säga hej då till Sonni Ruzika Sundkvist. =( Så ledsamt, men sammtidigt är det endast en stor befrielse för henne, hon var tvungen att kämpa så länge för att klara av att ens leva. Beundrar den styrkan, Sonni blev 50 år..hon hade kunnat leva 50 år till om den där dumma äckliga sjukdomen inte hade tagit över hennes liv. Hon dog av als, en svår muskelsjukdom...Riktigt tråkigt. Var jobbigt att vara där..behöva begrava ännu en underbar människa. Madde mår inte så bra...vilket jag förstår ..men hon har sin trygghet i sin fina kille hon hittat och snart en liten söt bebis :) fick se den lilla kulan idag..sååå gulligt!!! då blir jag moster :D

Magsnurr i dag på jobbet...herregud människa och bara dyka upp...:S

Var en seg dag på jobbet, inte riktigt att rekomendera att gå till jobbet efter begravning :S usch...men men en dag kvar i morrn, jobbar 10-20 :( sen e jag ledig fre lör sön :) kul kul!
fick veta idag också att jag ska åka till sundsvall med the boss och kim och junior på inventering..då blir det att sova kvar och säkert lite mat och vin på kvällen innan :P sweet!

Nu ska jag kolla på film och mysa lite i soffan!

haha igår somna jag 20.30 by the way! haha..och sov till 07.30, det va skönt...sova ut ordentligt..jobbade först från 6-16 sen körde jag ben på gymmet stenhårt sen cykla hem i regnet som gjort för att slockna! :P

jaja...väldigt nödvändig info! ;)

Natti natt!

Pussen


jobba snart

Ja snart back to work igen! hm...
jobbar fram till på torsdag sen e jag ledig fre lör sön :) det e nice!
ska på begravning på onsdag, min barndomsvän och även bästa väns mamma Sonni gick bort i lördgas :( efter en lång och smärtsam tid...men nu mår hon bättre och får äntligen bli av med smärtan R.I.P Sonni! Begravningar är aldrig skoj =( usch...vart på för många redan...hua!

Den 2:a sept. sker det! Då är det dax! =) Säger inte vad..hehe sorry...men nej....hihi...nervös som attan iaf..usch usch..men hoppas allt går super iaf...

Sen e det dax för lee att komma och hälsa på =) det ska bli super skoj! 2 v. av galenskap! haha!
OOOCH ej att förglömma, om  3½ månad bär det av till thailand!!! :D kan inte fatta att det är sant, ÄNTLIGEN blir det av..inget kan stå i min väg den här gången..har vart på väg 2ggr innan men nåt som kom i mellan varje gång..men ninte nu! :D wiiiee! Bokat å klart! 2 månader av lyx flärd sol bad drinkar sevärdigheter och ÄVENTYR! :) precis vad jag behöver för att kunna leva ett fulländat härligt liv!

Träningen går bra, går till gymmet så ofta det går...kommer bli mer nästa vecka...har fått bort 2 cm runt midjan =) Då mätte jag mig den 4:e först och sen den 11:e så bara en vecka och 2 cm :) Det gillar vi!
Lagat mat varje dag i 4 veckor nu också (jag gillar inte det) hehe...så därför helt fantastikst att jag har gjort dte..och komemr fortsätta! man mår ju heelt klart bättre på alla plan med nyttigt och gott! =)


Nej nu ska jag packa ihop och uppleva ännu en dag på Bauhaus! wiiihiiii! (öööh not) ;)

Puss å kram

RSS 2.0