lång läkning

Ja, jag har nu insett hur lång tid det igentligen tar för ett brustet hjärta att läka.
Att få på ett sätt konstaterat att det du sa bara va ord för dig, helt tomma ord, du går direkt lätt över till nästa och historien upprepar sig åter igen för dig, medans för mig var det en helt ny historie som aldrig funnits och aldrig kommer finnas igen. Vet inte ens varför jag bryr mig, varför känner jag fortf så här, varför tåras ögonen just nu när jag skriver detta, varför varför?? det har gått snart ett år sen det va slut på "riktigt"......jag kan svara på varför för att du va min största kärlek..som jag sa..men jag var inte din..som du sa. Jag kan inte förneka att det gör ont, det är som det är..jag får leva på med mitt liv som faktiskt ser väldigt bra ut i övrigt tills mitt hjärta är läkt. Men det vi hade kommer alltid att för mig vara speciellt, kommer inte upprepa den historien med någon annan, men hoppas på att få en helt annan med någon..men det får komma när hjärat är helt igen.

Såg något jag inte ville se igen, hans nya i bilen jag också låna när vi var tillsammans på väg hem till hemmet vi byggde upp tillsammans. Ni kanske förstår varför det gör ont då?

Känner inte så här varje dag, går inte genom livet och lider..jag har det mkt bra och ska till thailand måndag natt =) kan inte bli så mkt bättre just nu. Snart vaxningstid på stan..äntligen ska skogen bort!!! =)haha

hoppas jag kommer hem som ny människa från thailand, vilket jag e nästan helt säker på =) komma bort från det här!

inge mer jobb nu iaf..börjar igen den 8:e feb :) woohoo!

Så på måndag natt bär det av, nu börjar livet...mkt spännande planer goes on efter thailand..men inget jag skriver om här än ;)

Hade så bra.

siij för alltid å för evigt (som jag sa)

Puss

4 och 45

Stämmer att det är 4 timmar och 45 minuter kvar på jobbet för i år!!!! :D
Ledig fre lör sön och måndag natt drar jag! Skiter i detta! :P
Har lunch nu, några minuter till!

Kan inte fatta hur fort det har gått allså! Nyss sa jag att det va 5 veckor kvar..and look at me now ^^ woohoooo!!!
Thailand here i come!
Emma kommer över ikväll, vi ska fira med lite öl :P och ska firas hela helgen med öl och vin, måste ju ha lite hej då fest med mina kära kollegor/vänner! hiiihii! Kommer sakna er....men kommer inte lida ;)

NU FÅR TIDEN GÅ TACK! :P

Nej ska ner och sysselsätta mig igen!

Hade gött! (det ska jag) haha

Puss


så sjukt!

Jaa....spelar inge roll hur hårt man jobbar, man misstros iaf...hur kommer det här sig? Det undrar jag.
Hemma från jobbet i torsdags, feber hela natten och låg orörlig i soffan med smärta som ej går att beskriva ända från tårna upp i huvet, jag har aldrig någonsin huvudvärk..men den dan hade jag det, obeskrivligt.
Meeen nej..jag går nog till jobbet ändå, för dom kanske tror att jag bara e hemma för att slappa annars..för jag e ju verkligen hemma från jobbet ofta och är sjuk.
Min kropp varnade mig i onsdags, nu är det nog sa den och la av. Sönderstressad helt enkelt..inte svininfluensa som alla e så j*vla rädda för...lägg ner! Min kropp sa nej stopp och sluta för andra gången på kort tid, för jag sliter snart ihjäl mig. Oooch tacken är, angelica var du ute på krogen i helgen? haha...ja man kan inte göra mer än att skratta.....
OCH NEJ jag var inte ute...ska ni ha alibi? ;)

Jaja...herregud...ville få ut det.

Nu är det 16 dagar kvar till lugn och ro och uppvilande i 2 månader =)
Kan allså nu säga att näst nästa tisdag åker jag :D:D:D woohoo!
För två veckor sen vid den här tiden satt jag och emma och katta här hos mig och prata och kolla på ensam mamma söker, ooch hur fort har inte det gått!!! :D

Nu sitter jag här i soffan, rätt irriterad pga det jag nyss fick höra som jag skrev överst..men men..försöker att inte slösa min energi på det. Kollar på tv gossip girl..

Vad ska jag hamed mig på resan då? :S jag vet lite, jag och emma ska gå på stan näst nästa lördag ^^ och köpa in det jag behöver :P Ryggsäck bla. haha vad liten jag kommer känna mig, stå där helt ensam på bangkoks flygplats med min ryggsäck på ryggen..haha jaaahoopp...nu då? haha!

Lovley!

Fick känna på maddes lilla bebis sparka igår i magen...så coolt! :D Tänk vilken lite sötis som kommer komma ut! hihiii!! Barnvakt!!! :P Hon va här hela kvällen, därav alibi den kvällen haha ;)

Ska kolla på 2012, den nya filmen lite senare, hittade den här på datorn..hmm konstigt, den bara va där helt plötsligt ..hehe ;)

hade bäst!

Puss o Kram

jag veet

att jag är sämst på att blogga just nu...:S men jag känner inte att nåt speciellt värt att nämna har hänt på senaste...vart lugnt..jag räknar mest ner tills mitt liv får fart =) om 19 dagar för att vara exakt! :D:D:D
fattar inte att det är sant!! ska till thailand om 19 ynka små dagar! woohooo!!!
lite scary att åka själv men hittar säkert folk! =) blir ett äventyr utan dess like! har bokat tid för benvaxning nu också! :D så man e nyvaxad å fin..tyvärr innbär det att jag inte får raka mig fram tills des..allaså två veckor hahah, låter inte länge men loovar det hinna växa en hel djungel på benen på den tiden haha...sorry inte kvinnligt,,,men so what,...när blev jag kvinnlig? haha ;)¨

träffade en man från "förr" häromdan på jobbet, kul att träffa han igen..va längsen..vi stod och prata rätt länge om hur allt  va och hur allt är =) kul att träffa dig igen kalle... man ser likheten på ögonen på han och "han" ..dom är lika....fundilerar och fundilerar...

jaja men som sagt snart will my life begin! ni anar inte..ooch bara till det bättre..

tyvärr har man då ingen att dela det med dom första 3 veckorna i thailand, men sen kommer min underbara familj och efter det min kära emma och rickard! så glad att vi är varann såå nära mitt hjärta!

så nästa gång jag skriver e jag nog precis på g till thailand...(eftersom jag nu e väldigt seg på att blogga) haha! menmen...

hade gött sålänge!

Pussen

RSS 2.0