low carb

Japp, kör low carb vecka, ska försöka ha så ett tag nu..vill se om det händer nåt hehe..cyklar ju en  timme  varje dag nu minst och försöker träna så gott det går, var där idag..roligt friskis på ett vanligt medel pass...=) hade tur, precis när jag kom innanför dörren börja det spöregna...(intressepinnen flaggar) haha..onödigt info jag veet...;)
så äter iaf mest kött fisk och kyckling..utan pasta ris och potatis..går bra, inte van så blir massa hungrig men det går över..e ju jämt hungrig iaf så :)

har vart ledig idag, var på stan och solade..hittade en kjol på gina för mitt presentkort jag fick..=)



Jaaa..nu blev det så där med internet igen....morr!!! Ska ringa telia snart å kolla va det är för f*cking fel!

Jag skrev att jag köpt 10 kort på glada oxen för solning =) Nu blir det steka deluxe inför kryssen som är om en vecka bara!! Ska bli helt undérbart kul! På tisdag ska jag och Laajna handla det sista, strumbyxor, lösnaglar, ögonfransar mm...=) ska bli såå kul!!! wiieee!! Ska prova min klänning nu =)

Hej svejs!!

födelsedag!

Jaaa.. i onsdags fyllde man gammling =) Eller ja, ett år kvar till riktig gammling..men nära nu ;)
Ääääh orka ... :P fast lite brydd e jag kan jag säga..huuaaa! åldersnoja deluxe!

pratade med min söta lisa idag i tel, vi hann tyvärr inte träffas nu när hon var hemma men jag ska dit och hälsa på på semestern =) YEAH! Kanske blir en sväng till Parí då också :) gick nåt undervattentåg dit från london så...cooolt =)

jaja åter till födelsedag, först sov jag ut..såå skönt =) jag hade ju turen att vara ledig på min dag =) skönt! så jag sov ut, diskade..(för det orka jag inte göra på tisdan vilket jag kom på var dumt av mig för ville ju inte diska på själva dagen men men det fick gå)

mmmm...bloggade nyss hur mkt som helst och mitt internet e stört så kunde inte fortsätta, sparade allt för att jag märkte att det inte skulle gå och nuuu, nuuu e det borta, förutom det lilla som står här över......mitt tålamod klarar inte sånt här så jag bloggar vidare sen...elelr nåt! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!! ORKA!!! #!!???!!!###"=O#IDKKKSMKABS!!###???!!!!

Hej då!

2 dagar senare... haha...jaa men orka när internet ska hålla på och hålla pååå!

Jo jag diskade, sen åkte jag ner på stan, mötte madde..hon följde med mig så var det dax för tattoo =)=) gjorde klart en jag börjat med på ryggen..gjorde fruktansvärt ont!!!!!!!!!!!! det fonns 3 grader av smärta: överkommen smärta, olidlig smärta och spysmärta..haha den sista hade jag när han var på revbenen..letade efter närmaste papperskorg ifall att jag skulle spy..fyy va oooooont det gjorde!!! huuaaa! Meeen nu e det över och fint blev det! ^^

Duktig flicka...^^


Sen var det dax att stressa hemåt för att baka lite kaka :) Lina följde med på en gång och alla andra kom sen...
Jag hade lite bråttom så blev snabba ryck, åt, bakade kaka och sminkade mig på 55 min..in sweden we call it snabbt ;)
Vid 19.30 kom folk och det blev kakor och min goda kladdkaka, den första jag gjort faktiskt hehe, var god...gjorde chokladtopping på den..smälte mjölkchoklad och blandade i lite vispgrädde (ovispad) i det och hällde uppepå kakan..mkt gott! När familj hade gått böjade partyt =)
Killarna från flower kom över och jaa det säger ju allt...då började festen...men blev inte allt för sent, jag och snutt skulle jobba kl 9..sååklarrt...det är överskattat att vara ledig...speciellt på röda dagar..*suck* but why i say, but why?

Pics:

Presenter från vännerna =)


Present från familj =)=)


Mina bästa söta vänner, Katta, Madde, Lina och Emma Love you!!



Jaaa vad säger man hahah ;) Mina söta flickor..Katta..fylleblicken igen ;)


Hmm, redbull vodkan sitter där den ska ;)


Ööj chrille, jag ser ju tom lite brun ut mot dig^^...hehe sola kanske?;)


Tack för en jätte fin födelsedag allihopa!!! =)



fint minne

Hittade kort från när jag var och hälsa på min söta Lisa som bor i england nu för tiden...miss you hun!


Ge mig mitt hår tillbaka....!!!


hihi...här skulle vi ut på bravader...=)


haha jaa..what to say....inte mkt...haaa...

ja de va väl det :P

Gaalet..!

Hejsan!

*skämms*, blev inget bloggande när jag sa...hmm dumma mig! har ju haft fullt upp ^^!

Men nu satt jag här i soffan och kände att jag hade lust att skriva lite :) I övermorgon blir jag tant Angie, inte långt kvar till pension nu allså....uuscha....haha ;) nu tycker jag att det går liiiite för fort va! stopp å belägg!
24 blir jag by the way.....huuaa!

Nu är det 1 vecka kvar till lön tack gode gud...pengarna har vart slut sen jag fick dom sist...bara för badrummet. Men nu e nästan allt betalt dit...nästan...hrrmm...men inga jätte stora pengar kvar att lägga..så nästa lön borde bli najs, två röda dagar =) har föresten tagit det hurtiga och väldigt vuxna beslutet att sälja min bil och köpt en cykel =) YEAH..har cyklat till jobbet varje dag nu, har gått bra faktiskt..känns inte så långt, tar en halvtimme. Inte så farligt...och får motion uppepå det också =) hihi..mkt bra Angie! :P

Ska tatuera klart mig på onsdag, på själva födelsedagen, ska bli skönt att få den klar äntligen..ska sätta ut bild på den när den e klar =)

I lördags hade vi personal fest på jobbet..hehe fortfarande Bakis..killarna på flowers fel!!! haha..fick mig att börja dricka grogg kl 11.30, whats up with that?? Så knalla hem lagom till folket kom hem till mig på förfest, blev jag och grabbarna på jobbet här..hehe inte mig emot..såå trevliga såå! Lina snuttan jobbade och kom senare...
Det var klul där....tror jag...hehe....liiite på lyset kanske men bara lite ;) haha...okej då...to much....:P Så kan det gå ibland! Blev iaf inga skandaler på festen, lite trist..brukar ju bli sånt på Bauhaus festerna...givetvis e jaag aldrig inblandad ;)

Annars känns läget stabilt, blev lite instabil i går när någon plötsligt påminde sig själv genom ett mms av någon konstig anledning......hmmm.....beyond beyond beyond knäppt!

Ska i väg och färga kattas årliga slingor :P Har blivit lite av mitt uppdrag....hehe

Måste sätta ut pics på mig och lina inne på Gina Tricot förra veckan....vi hade inga pengar och kände att vi ville åka tillbaka till 80-talet hahahaha!
Helt fantastiskt!!!

         

  

   

   

  

  

Assååååå shiit! så KLOCKRENT  HEEEETAAAAA!!!! =)=)=) hahaha!


Personalfest:


 


haha...danne mackan å jag =)



Skönt balkongväder....massa öl går de åt ;) Niklas och mackan..


Kiiiimpaa!



Hahahahaha jaa vad säger man!!?? Märta i sitt snyggaste utförande..haha..dear lord märta!


Hmm.....liiite mkt vin redan ? ;) jag å mikeeee!


haha den där blomman hade man jätte roligt med....undrar varför allt kan va kul på fyllan haha ;P


Alla dansa loss =) vilket vi plötsligtr inte fick....så då drog vi till mig iaf, show must go on!


Haha japp då var vi i farten iigen! Älskar dig min snutt!


Söta älsklingen och mike! *smack*



Det var det för denna gång.....ska bli bättre ;) Nu blev det ju mkt info på en gång här haha!

Shoolahopp!


Snaaaaart!!

Om exakt 3 veckor är jag och lina i sthlm på väg att åka på trancekryss!!! 40 timmar!!! YEAAH!
Allså gud! jag längtar sååå! När jag och min lilla enhet lina e exhalterade så är det nog enda gången vi verkligen blir tjejjiga! hahaha...asså gud asså gud.....ja men asså guuud!! hahaha :P LÄNGTAR sååå!! Men det går nog fort!

Har inte bloggat på ett tag vet det...sorry....ska blogga mer ikväll också tänkte bara visa en snabbis vad jag ska ha på mig  på kryssen! Har beställt ;)

Måste i väg snart, ska fika med mina älsklingar Emma och katta på stan..en god kladdis på gränden får det bli :P mumma!


Ahaaa! Yeah! Me like! Sen blir det dessa vita fluffisar till det!


Som inte kommer vara så vita efter ett tag ;)



Shutter shades!!! Helt lovely! Har beställt båda färgerna... =)
 

Bye bye.....see ya latää...

*smack*

RSS 2.0